Haun tulokset

10 Nämä retket ja tapahtumat löytyivät

Lajittele:

Lepakot Ankkapurhan kulttuuripuistossa  Elimäki-Anjala,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Mielenkiintoinen iltaretki lepakkojen parissa Nuorisokeskus Anjalan ympäristössä Retken aikana tulee tutuksi yleisimmät suomalaiset lepakkolajit sekä lepakkojen pesät. Kävelemme Ankkapurhan kulttuuripuistossa ja sen ympäristössä, käymme metsässä sekä joen  lisää »

Perushinta€ 20.00 Varaa retki

Repoveden kansallispuisto pyöräillen  Repovesi-Verla,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Opastettu päiväretki pyöräillen Repoveden kansallispuistossa Tällä opastetulla päiväretkellä ajetaan maastopyörillä halki Repoveden kansallispuiston ja nähdään kaikki sen huikeimmat nähtävyydet! Retki alkaa kansallispuiston portilla tervetulo- ja inform  lisää »

Perushinta€ 90.00 Varaa retki

Perhokalastusretki Miekankoskelle  Repovesi-Verla,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Perhokalastusta oppaan johdolla Kalastusta pienessä koskessa. Mukana on kaikki, mitä tarvitset, kalastusvälineet, tarvittavat vaatteet, evästä ja loistava opas. Retkipaikka on helppo tavoittaa 5-tien läheisyydestä.  lisää »

Perushinta€ 600.00 Varaa retki

Metsän herkut Repovedellä 1.9.  Repovesi-Verla,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Sieniretki ja luonnon herkkuja nuotiolla Keruutuotekouluttajan, Paula Niskalan, kanssa sieniretki kansallispuistossa ja sen päätteeksi yhteinen gourmet ateria luonnon antimista nuotion ääressä. Aterian loihtii palkittu kokkimme Veli-Matti Jälkö, joka työskentelee  lisää »

Perushinta€ 35.00 Varaa retki

Höyryjunalla ja laivalla Repovedelle  Repovesi-Verla,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Opastettu höyryjuna ja laivaretki Repoveden kansallispuistoon Retki alkaa Kouvolan rautatieasemalta. Matkustamme höyryveturi Ukko-Pekan vetämänä Hillosensalmen asemalle Vuohijärven rantaan. Sieltä matka jatkuu Kultareittilaivalla kansallispuistoon nuotiopaikalle  lisää »

Perushinta€ 5900.00 Varaa retki
Kaikki syötävä on tunnettava varmasti!

Villiinny keväästä - Villiyrtit tutuksi 16.5.  Elimäki-Anjala,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Mitä syötävää löytyy metsästä ja piha-alueelta? Tule leppoisalle kävelyretkelle piha-alueella ja lähimetsässä tunnistamaan villivihanneksia ja yrttejä keruutuotekouluttajan, Paula Niskalan, johdolla. Retken aikana liikutaan Nuorisokeskus Anjalan lähiymp  lisää »

Perushinta€ 10.00 Varaa retki

Villiyrtit tutuksi - Elimäellä 30.5.  Elimäki-Anjala,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Mitä syötävää löytyy pihalta? Tule leppoisalle kävelyretkelle Mustilan koulun ja Elimäen museon ympäristöön tunnistamaan villiyrttejä keruutuotekouluttajan, Paula Niskalan, johdolla. Retken aikana tunnistetaan ja kerätään villiyrttejä. Keruun jälkeen  lisää »

Perushinta€ 20.00 Varaa retki