Haun tulokset

9 Nämä retket ja tapahtumat löytyivät

Lajittele:

Lepakkojen yö Repovedellä 24.8.2018  Repovesi-Verla,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Mielenkiintoinen retki lepakkojen maailmaan jättikanootilla Retken aikana tulee tutuksi Repoveden kansallispuiston lepakot. Retken kokoontumispaikalla keskustelemme ensin hetken lepakoista ja lepakkopöntöistä. Meillä on mukana mallipönttöjä ja voi olla myös jo  lisää »

Perushinta€ 30.00 Varaa retki

Melontaretki kanooteilla Verlan yläpuolella  Repovesi-Verla,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Opastettu melontaretki Verlan yläpuolisessa vesistössä (4 tuntia) Melonta tehdään kirkasvetisellä Niskajärvellä ja/tai Suolajärvellä. Retken aikana pysähdytään tauolle mukavalla nuottipaikalla. Melonnan aikana ja taolla on hyvä tarkkailla luontoa. Alueell  lisää »

Perushinta€ 290.00 Varaa retki

Melontaretki kanooteilla Verlan yläpuolella 2.7.  Repovesi-Verla,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Opastettu melontaretki Verlan yläpuolisessa vesistössä (4 tuntia) Melonta tehdään kirkasvetisellä Niskajärvellä. Retken aikana pysähdytään tauolle mukavalla nuottipaikalla. Melonnan aikana ja taolla on hyvä tarkkailla luontoa. Alueella voi nähdä monenlais  lisää »

Perushinta€ 25.00 Varaa retki

Melontaretki ja eväsretki kahdelle avokanootilla  Repovesi-Verla,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Omatoiminen melontaretki ja avokanootilla - Saat mukaan piknik eväät Vietä päivä rauhallisesti meloen puhtaissa vesissämme. Tunne, maista ja aisti se hyvinvointi sekä energia, jonka vain Suomen luonto voi antaa. Melonta läheisen, hyvän kaverin kanssa on helpp  lisää »

Perushinta€ 85.00 Varaa retki

Melonta ja eväsretki kahdelle kajakkikaksikolla  Repovesi-Verla,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Omatoiminen melontaretki kajakkikaksikolla - Saat mukaan piknik eväät Vietä päivä rauhallisesti meloen puhtaissa vesissämme. Tunne, maista ja aisti se hyvinvointi sekä energia, jonka vain Suomen luonto voi antaa. Melonta läheisen, hyvän kaverin kanssa on help  lisää »

Perushinta€ 95.00 Varaa retki

Yleisöretki jättikanooteilla Repovellä  Repovesi-Verla,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Yleisöretki jättikanooteilla Repoveden kansallispuiston ytimeen. n.3 tuntia Tälle retkelle voi osallistua kuka tahansa. Retkellä melotaan riippusillan ali pitkin Repovettä jääkauden muokkaamaan luonnon teatteriin, Kuutinlahteen. Matkalla kerrotaan luonnosta ja t  lisää »

Perushinta€ 35.00 Varaa retki