Haun tulokset

31 Nämä retket ja tapahtumat löytyivät

Lajittele:

Syysretki Repoveden kansallispuistossa (3 tuntia)  Repovesi-Verla,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Opastettu patikointiretki Repoveden kansallispuistossa Patikointi Repoveden suosituimmalla retkeilypolulla, Ketunlenkillä. Retken aikana opas kertoo puiston luonnosta ja historiasta. Kertominen voidaan painottaa ryhmää kiinnostaviin asioihin, kuten sieniin. Matkalla  lisää »

Perushinta€ 250.00 Varaa retki

Lepakkojen yö Repovedellä 24.8.2018  Repovesi-Verla,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Mielenkiintoinen retki lepakkojen maailmaan jättikanootilla Retken aikana tulee tutuksi Repoveden kansallispuiston lepakot. Retken kokoontumispaikalla keskustelemme ensin hetken lepakoista ja lepakkopöntöistä. Meillä on mukana mallipönttöjä ja voi olla myös jo  lisää »

Perushinta€ 30.00 Varaa retki

Repoveden kansallispuisto pyöräillen  Repovesi-Verla,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Opastettu päiväretki pyöräillen Repoveden kansallispuistossa Tällä opastetulla päiväretkellä ajetaan maastopyörillä halki Repoveden kansallispuiston ja nähdään kaikki sen huikeimmat nähtävyydet! Retki alkaa kansallispuiston portilla tervetulo- ja inform  lisää »

Perushinta€ 90.00 Varaa retki

Perhokalastusretki Miekankoskelle  Repovesi-Verla,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Perhokalastusta oppaan johdolla Kalastusta pienessä koskessa. Mukana on kaikki, mitä tarvitset, kalastusvälineet, tarvittavat vaatteet, evästä ja loistava opas. Retkipaikka on helppo tavoittaa 5-tien läheisyydestä.  lisää »

Perushinta€ 600.00 Varaa retki

Metsän herkut Repovedellä 1.9.  Repovesi-Verla,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Sieniretki ja luonnon herkkuja nuotiolla Keruutuotekouluttajan, Paula Niskalan, kanssa sieniretki kansallispuistossa ja sen päätteeksi yhteinen gourmet ateria luonnon antimista nuotion ääressä. Aterian loihtii palkittu kokkimme Veli-Matti Jälkö, joka työskentelee  lisää »

Perushinta€ 35.00 Varaa retki

Melontaretki kanooteilla Verlan yläpuolella  Repovesi-Verla,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Opastettu melontaretki Verlan yläpuolisessa vesistössä (4 tuntia) Melonta tehdään kirkasvetisellä Niskajärvellä ja/tai Suolajärvellä. Retken aikana pysähdytään tauolle mukavalla nuottipaikalla. Melonnan aikana ja taolla on hyvä tarkkailla luontoa. Alueell  lisää »

Perushinta€ 290.00 Varaa retki

Melontaretki kanooteilla Verlan yläpuolella 2.7.  Repovesi-Verla,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Opastettu melontaretki Verlan yläpuolisessa vesistössä (4 tuntia) Melonta tehdään kirkasvetisellä Niskajärvellä. Retken aikana pysähdytään tauolle mukavalla nuottipaikalla. Melonnan aikana ja taolla on hyvä tarkkailla luontoa. Alueella voi nähdä monenlais  lisää »

Perushinta€ 25.00 Varaa retki