Haun tulokset

26 Nämä retket ja tapahtumat löytyivät

Lajittele:

Syysretki Repoveden kansallispuistossa (3 tuntia)  Repovesi-Verla,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Opastettu patikointiretki Repoveden kansallispuistossa Patikointi Repoveden suosituimmalla retkeilypolulla, Ketunlenkillä. Retken aikana opas kertoo puiston luonnosta ja historiasta. Kertominen voidaan painottaa ryhmää kiinnostaviin asioihin, kuten sieniin. Matkalla  lisää »

Perushinta€ 290.00 Varaa retki

Lepakkoretki Mustila Arboretum 14.8.2020  Elimäki-Anjala,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Mielenkiintoinen iltaretki Mustila Arboretumissa Retken aikana tulevat tutuiksi Suomen luonnon lepakot, niiden elintavat ja pesät. Kävelemme ainutlaatuisessa Mustila Arboretumin metsässä poluilla. Alue tiedetään hyväksi paikaksi lepakoille, vanha metsä ja sopivia  lisää »

Perushinta€ 25.00 Varaa retki

Lepakkojen yö Repovedellä 7.8.2020  Repovesi-Verla,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Mielenkiintoinen retki lepakkojen maailmaan jättikanootilla Retken aikana tulee tutuksi Repoveden kansallispuiston lepakot. Retken kokoontumispaikalla keskustelemme ensin hetken lepakoista ja lepakkopöntöistä. Meillä on mukana mallipönttöjä ja voi olla myös jo  lisää »

Perushinta€ 35.00 Varaa retki
Huippukokki Nude Helsinki ravintolasta

Metsän herkut Repovedellä 6.9.2020  Repovesi-Verla,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Sieniretki ja luonnon herkkuja nuotiolla Keruutuotekouluttajan, Paula Niskalan, kanssa sieniretki kansallispuistossa ja sen päätteeksi yhteinen gourmet ateria luonnon antimista nuotion ääressä. Aterian loihtii palkittu kokkimme Veli-Matti Jälkö. Hän toimii Lapland  lisää »

Perushinta€ 40.00 Varaa retki

Melontaretki kanooteilla Verlan yläpuolella  Repovesi-Verla,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Opastettu melontaretki Verlan yläpuolisessa vesistössä (4 tuntia) Melonta tehdään kirkasvetisellä Niskajärvellä ja/tai Suolajärvellä. Retken aikana pysähdytään tauolle mukavalla nuottipaikalla. Melonnan aikana ja taolla on hyvä tarkkailla luontoa. Alueell  lisää »

Perushinta€ 290.00 Varaa retki

Melontaretki ja eväsretki kahdelle avokanootilla  Repovesi-Verla,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Omatoiminen melontaretki ja avokanootilla - Saat mukaan piknik eväät Vietä päivä rauhallisesti meloen puhtaissa vesissämme. Tunne, maista ja aisti se hyvinvointi sekä energia, jonka vain Suomen luonto voi antaa. Melonta läheisen, hyvän kaverin kanssa on helpp  lisää »

Perushinta€ 85.00 Varaa retki

Melonta ja eväsretki kahdelle kajakkikaksikolla  Repovesi-Verla,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Omatoiminen melontaretki kajakkikaksikolla - Saat mukaan piknik eväät Vietä päivä rauhallisesti meloen puhtaissa vesissämme. Tunne, maista ja aisti se hyvinvointi sekä energia, jonka vain Suomen luonto voi antaa. Melonta läheisen, hyvän kaverin kanssa on help  lisää »

Perushinta€ 95.00 Varaa retki

Vuokraa kanootti päiväksi  Repovesi-Verla,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Omatoiminen melontaretki kanootilla Vietä päivä rauhallisesti meloen puhtaissa vesissämme. Tunne, maista ja aisti se hyvinvointi sekä energia, jonka vain Suomen luonto voi antaa. Melonta läheisen, hyvän kaverin kanssa on helppo tapa retkeillä järvellä. Voitte  lisää »

Perushinta€ 30.00 Varaa retki

Vuokraa kanootti yön yli  Repovesi-Verla,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Omatoiminen kanoottiretki Omatoimiretki kaverin kanssa Verlan yläpuolisessa vesistössä, Niskajärvellä ja Suolajärvellä. Käynti Verlassa on mahdollista. Alueella on kaksi huollettua melojille tarkoitettua nuotiopaikkaa. Nuotiopaikkojen varustukseen kuuluvat: lait  lisää »

Perushinta€ 40.00 Varaa retki