Haun tulokset

7 Nämä retket ja tapahtumat löytyivät

Lajittele:

Lepakot Ankkapurhassa 30.8.2019  Elimäki-Anjala,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Mielenkiintoinen iltaretki lepakkojen parissa Nuorisokeskus Anjalan ympäristössä Retken aikana tulee tutuksi yleisimmät suomalaiset lepakkolajit sekä lepakkojen pesät. Kävelemme Ankkapurhan kulttuuripuistossa ja sen ympäristössä, käymme metsässä sekä joen  lisää »

Perushinta€ 20.00 Varaa retki

Lepakkoretki Mustila Arboretum 23.8.2019  Elimäki-Anjala,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Mielenkiintoinen iltaretki Mustila Arboretumissa Retken aikana tulevat tutuiksi Suomen luonnon lepakot, niiden elintavat ja pesät. Kävelemme ainutlaatuisessa Mustila Arboretumin metsässä poluilla. Alue tiedetään hyväksi paikaksi lepakoille, vanha metsä ja sopivia  lisää »

Perushinta€ 25.00 Varaa retki

Lepakkojen yö Repovedellä 16.8.2019  Repovesi-Verla,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Mielenkiintoinen retki lepakkojen maailmaan jättikanootilla Retken aikana tulee tutuksi Repoveden kansallispuiston lepakot. Retken kokoontumispaikalla keskustelemme ensin hetken lepakoista ja lepakkopöntöistä. Meillä on mukana mallipönttöjä ja voi olla myös jo  lisää »

Perushinta€ 30.00 Varaa retki
Huippukokki Nude Helsinki ravintolasta

Metsän herkut Repovedellä 7.9.2019  Repovesi-Verla,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Sieniretki ja luonnon herkkuja nuotiolla Keruutuotekouluttajan, Paula Niskalan, kanssa sieniretki kansallispuistossa ja sen päätteeksi yhteinen gourmet ateria luonnon antimista nuotion ääressä. Aterian loihtii palkittu kokkimme Veli-Matti Jälkö. Hän toimii Lapland  lisää »

Perushinta€ 35.00 Varaa retki

Höyryjunalla ja laivalla Repovedelle  Repovesi-Verla,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Opastettu höyryjuna ja laivaretki Repoveden kansallispuistoon Retki alkaa Kouvolan rautatieasemalta. Matkustamme höyryveturi Ukko-Pekan vetämänä Hillosensalmen asemalle Vuohijärven rantaan. Sieltä matka jatkuu Kultareittilaivalla kansallispuistoon nuotiopaikalle  lisää »

Perushinta€ 5900.00 Varaa retki
Kaikki syötävä on tunnettava varmasti!

Villiyrtit ja ruoka Anjalassa 13.5.2019  Elimäki-Anjala,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Mitä syötävää löytyy pihalta ja metsästä? Tule leppoisalle retkelle tunnistamaan villivihanneksia ja yrttejä keruutuotekouluttajan johdolla.Maistelemme ja haistelemme luonnosta löytyviä syötäviä kasveja sekä keräämme niitä aterian valmistusta varten.  lisää »

Perushinta€ 25.00 Varaa retki

Villiyrtit ja ruoka Elimäellä 20.5.2019  Elimäki-Anjala,  Kouvolan seutu,  Finland

 

Mitä syötävää löytyy pihalta? Tule leppoisalle kävelyretkelle Mustilan koulun ja Elimäen museon ympäristöön tunnistamaan villiyrttejä keruutuotekouluttajan johdolla. Retken aikana tunnistetaan ja kerätään villiyrttejä. Keruun jälkeen siirrytään keit  lisää »

Perushinta€ 25.00 Varaa retki